Προφίλ

Η εταιρία Έπιπλο Γονίδης ιδρύθηκε το 1970, κατασκευάζοντας μεγάλη ποικιλία επίπλων.

Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στην εισαγωγή επιλεγμένων επίπλων από μεγάλους οίκους της Ιταλίας.

Ιδρυτές της είναι οι ΑΦΟΙ Γονίδη, οι οποίοι με οδηγό την πείρα και την κατάρτιση στον τομέα αυτό, δημιούργησαν ένα χώρο άνετο και φιλικό, ο οποίος φιλοξένησε τις ιδέες τους.

Ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις τάσεις της μόδας και κυρίως στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Φιλοσοφία

Η μονάδα παραγωγής ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα μηχανήματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα χρησιμοποιεί για μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υλοποιείται ακριβώς αυτό που υπάρχει στη δική σας φαντασία.

Υπάρχει η δυνατότητα για όλους τους καταναλωτές να επιλέξουν το σχέδιο, το υλικό και το χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε χώρο, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Που θα μας βρείτε

Μέσω αυτής της ιστοσελίδας μπορείτε να πάρετε μόνο μια μικρή ιδέα για το τι μπορούμε να σας προσφέρουμε. Σας προτείνουμε να μας επισκεφθείτε στην έκθεσή μας, η οποία βρίσκεται Κηφισού 44 στο Αιγάλεω ώστε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη γνώμη για τις λύσεις που σας προτείνουμε.

Η έκθεσή μας αποτελείται από ένα ιδιόκτητο κτίριο 850 τ.μ., όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων και πλούσιες ιδέες οι οποίες υλοποιούνται με τη δική σας απόφαση και πρωτοβουλία.

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Η εταιρία μας κατασκευάζει σαλόνια, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, τραπεζάκια σαλονιού και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή μας ζητήσετε.

Η μεταφορά και η τοποθέτηση των επίπλων γίνεται χωρίς επιβάρυνση, στο χώρο σας, εντός Αττικής. Για μεγαλύτερες αποστάσεις ακολουθεί προσωπική συμφωνία με τον πελάτη.